Het is bijna zover
02 September 2013 | Nederland, Landsmeer
Na maanden van voorbereiden is het bijna zover. Morgen begint onze reis naar Australië. We zijn al weken afscheid aan het nemen van iedereen. Afgelopen week ook heel veel lieve kaarten en kadootjes meegekregen op het werk. Yvette nog bedankt voor het 'zakgeld'. Thuis bij het uitpakken begreep ik je opmerking pas goed. :-)
Zondag nog gezellig gegeten met de familie. We hebben een reisdagboekje gekregen met allemaal lieve groeten en leuke verhaaltjes. Alle auteurs hartelijk dank voor jullie bijdrage. We zullen het onderweg zeker nog een keer nalezen.
De backpacks staan klaar. 11 en 14 kilo, dat lijkt redelijk maar is best nog zwaar. Nu nog even de handbagage inpakken en dan zijn we er klaar voor.
Vooralsnog allemaal de hartelijke groeten en tot eind november.
Vooralsnog allemaal de hartelijke groeten en tot eind november.
03 September 2013 - 10:20
Emy:
Als het goed is zijn jullie al onderweg.......goeie reis!! X Emy -
04 September 2013 - 15:36
Ria En De Jongens:
veel plezier en een leuke reis ,geniet ervan . wij hopen dat jullie veel indrukken zullen hebben. groetjes -
04 September 2013 - 19:01
Maryama:
Als het goed is zijn jullie al aangekomen. Ik wens jullie een hele fijne tijd, geniet ervan!