We zijn verhuisd - Reisverslag uit Darwin, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu We zijn verhuisd - Reisverslag uit Darwin, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu

We zijn verhuisd

Blijf op de hoogte en volg

10 September 2013 | Australië, Darwin

Na de eerste nacht terug in de hostel bleek dat de lattenbodem van het bed gebroken was en dat alle veren door de matras heen voelbaar waren. Ik wil niet weten wat onze voorgangers allemaal hebben gedaan, maar wij hebben wij de receptie gemeld dat we dit niet nog drie nachten willen.
In de loop van de middag zijn we verhuisd naar een andere kamer.
We hebben nu een eigen badkamer, tv, koelkast, waterkoker en bovenal een prima bed.
Dit heeft niet veel meer te maken met backpacken, maar is wel heel prettig.

• 10 September 2013 - 11:08

Brigitte:

Misschien niet echt backpacken, maar wel veel beter voor je nachtrust! Groot gelijk dat jullie verkast zijn.
    Hoe gaat het met je knie? Is pap nog wel helemaal heel?
    Liefs Bri

• 10 September 2013 - 12:07

WJK:

Die oude man gaat toch niet klagen??? Wat maakt zo'n latje en een paar veren nou uit, ooowww moet er niet aan denken. Maar jullie hebben gelijk je nachtrust heb je nodig, Gr WJK.

• 10 September 2013 - 15:15

Wil:

Hoi Bri, idd veel beter voor onze nachtrust.
    M'n knie gaat een stuk beter. Nog wel dik en blauw, maar ik probeer hem zoveel mogelijk te bewegen.
    Je vader heeft zich alleen gesneden aan één van de mesjes die we hebben gekocht. :-) Verder alles nog heel.

Hoi WJK,
    Bij zo'n latje en een paar veren gaan de jaren toch tellen.

• 10 September 2013 - 21:35

Egbert:

Kan me een wintersportvakantie herinneren waar het bed ook was ingestort. Was wel ons bed, maar wij sprongen er niet op ... Zo te lezen hebben jullie veel mooie dingen gezien, jammer van de watervallen. Enne je weet toch dat Wil niet met de mesjes mag spelen ! Beterschap met de knie ! Groetjes

• 11 September 2013 - 19:33

Mark En Fanny:

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust als je wilt backpacken. Geniet er lekker van!!

• 12 September 2013 - 15:24

Ria En De Jongens:

wij hebben jullie verslag gelezen. interessant en mooi. heb je nu ook een krokodillen tas en schoenen aan? de groetjes van ons

• 14 September 2013 - 11:58

Rob Lucas:

jaja dat is behelpen maar een beetje luxe is lekker