De familie - Reisverslag uit Brisbane, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu De familie - Reisverslag uit Brisbane, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu

De familie

Blijf op de hoogte en volg

14 November 2013 | Australië, Brisbane

We zijn nu bijna een week bij de familie. Niet alleen bij Trudie en David, maar ook bij Addie en Graham.
Na al het kamperen is het heerlijk om in een gewoon huis te leven. We hebben zelfs een boterham met chocolade hagelslag gegeten. ik wist niet dat dat zo lekker kon zijn.

Het is gezellig bij de familie en we hebben verschillende leuke dingen gedaan, o.a. gezwommen aan de Cold Coast bij een mooi strand met hoge golven.

Zondag hadden we een bbq met een groot deel van de familie.
Het was leuk om iedereen (weer) te ontmoeten.

Verder hebben we een boottocht over de Brisbane River gemaakt naar Lone Pine Koala Park. Hier hebben we eindelijk de platypus gezien. Wat een vreemd dier.

Verder naar Mount Coot-tah met een lookout over Brisbane.

Graham heeft ons de tannery laten zien. Het was interessant om te zien hoe het leer wordt bewerkt. Daarna door naar Redcliff. Een plaats waar de Bee Gees lange tijd hebben geleefd.

Vandaag een wandeling in D'Aquilar National Park. Gelukkig waren we op tijd terug bij de auto voor het begon te stormen en regenen.

• 14 November 2013 - 15:17

Emy:

jaaaa....wat leuk dat jullie nu bij de familie zijn. En weer zoveel leuke dingen gedaan! Nu begint het einde van jullie verblijf langzaam in zicht te komen. Met pijn in jullie hart of toch blij om familie en vrienden hier weer te zien? Geniet in ieder geval nog met volle teugen van jullie laatste 2 weken. XX

• 15 November 2013 - 09:22

Betsie:

hallo geweldige vakantie gangers eerst dank je wel voor je kado ben er erg blij mee komt goed van pas Wat hebben jullie weer mooie dingen gezien en fijn dat je familie weer hebt ontmoet heel leuk en heeeeeel gezellig. je moeder is hier en het gaat goed met haar het hoesten is bijna over ik moest jullie de groeten doen van haar. Nog veel plezier op je verdere reis over de bergen door dalen Willem Willie hartelijke groeten van betsie

• 18 November 2013 - 22:07

Mark En Fanny:

Gaaf hoor allemaal en vooral die hagelslag!! Hilarisch!!