Tasmanie
01 Oktober 2013 | Australië, Tasmania
De eerste dagen op Tasmanie zitten er al weer op.
We hebben eerst 2 dagen in Hobart doorgebracht voor we met de tour startten. Hobart is veel groter dan we hadden gedacht. De eerste dag hebben we door het centrum gewandeld en de tweede dag een boottacht gemaakt over Gorden River.
Zondag zijn we gestart met de tour. Natuurlijk gaat dat bij ons weer anders dan normaal. Wij doen de 6 daagse tour in 7 dagen :-)
De eerste dag naar Mount Field National Park. 's morgens naar Russell Falls. Een waterval waar nu wel water viel. Daarna door haar Lake St Clair. Het grootste zoetwatermeer ter wereld. 's middags gewandeld door het regenwoud. Uiteindelijk overnacht in Strahan. De volgende dag hebben we een boottocht gemaakt over de Gorden River. Aangemeerd bij Sarah Island, een van de strafkolonies.
Later weer gewandeld door een stuk regewoud.
De derde dag begon met regen. We zijn naar Cradle Mountain gereden. Daar aangekomen was het weer nog steeds niet best, daarom hebben we besloten om ons op te splitsen. Een deel van de groep is rond het meer gewandeld (2 uur) en een deel is naar de top geklommen (3 uur). Er viel afwisselend regen, hagel en sneeuw. Al met al een mooie maar ook koude wandeling.
Tenslotte door naar Launceston. Omdat wij een afwijkende tour maken, hebben we morgen een rustdag en gaan we donderdag verder met de tour.
Later weer gewandeld door een stuk regewoud.
01 Oktober 2013 - 14:17
Brigitte:
Wow, bij deze watervallen valt genoeg water. Ziet er prachtig uit! Veel plezier op de rest van de tour. Liefs Bri -
01 Oktober 2013 - 15:09
Dinie:
Hallo Wil en Wil
wat een mooie plekken zijn jullie geweest..wat een schitterende waterval door die bossen heen .
En wat hebben jullie al veel gelopen dan mag je ook wel een dag rust hebben.
En verder nog veel plezier verder op jullie reis.
rob dinie -
01 Oktober 2013 - 20:21
Nicole:
Wat een mooie foto's weer ! Ik reis in gedacht met jullie mee. Goed pap, dat je naar boven bent gelopen. Ik heb het toen, net als mam, gehouden bij een rondje Dove Lake. Geniet van al het moois daar !
Liefs Nic -
01 Oktober 2013 - 20:30
Ria En De Jongens:
hallo hier de bouma's
Met al dat vele lopen van jullie mag je haast wel een paar extra schoenen hebben,anders heb je geen zolen meer over. Maar daar staat tegenover dat jullie een onvergetelijke reis hebben, waar je met plezier op terug kan kijken.
Veel plezier verder en de groetjes van ons. -
02 Oktober 2013 - 07:42
Margreet:
Ben ik weer! wat maken jullie veel mee, doen jullie veel en zien jullie veel.
Jammer dat het weer even tegen zit.Geniet en tot de volgende keer!
H&M -
03 Oktober 2013 - 22:20
Mark En Fanny:
Wat een gave waterval zeg!! Geweldig!! Ach en het weer? Volgens mij valt dat in het niet bij wat jullie allemaal zien.