Het weer in Tasmanie
02 Oktober 2013 | Australië, Tasmania
Het weer in Tasmanie is werkelijk heel slecht.
Het is vandaag zelfs het belangrijkste nieuwsitem.
Het stormt en regent over het hele eiland.
Straten staan blank, bomen waaien om, het treinverkeer ligt stil en de wielerwedstrijd in Launceston is een dag uitgesteld.
Het is ongeveer 14 graden.
En wat hebben wij gedaan vandaag? Gewandeld door Launceston alsof er niets aan de hand is.
Ondanks dit alles zien we dat het een geweldig mooi eiland is. Wel ontzettend jammer dat het weer zo tegenvalt.
Het is vandaag zelfs het belangrijkste nieuwsitem.
Het stormt en regent over het hele eiland.
Het is ongeveer 14 graden.
02 Oktober 2013 - 17:17
Moeder Greet:
weer genoten van de verslagen jammer van het weer maar jullie zijn geen watjes ria komt vrijdag weer zie alweer uit naar het volgende verslag groetjes ma -
03 Oktober 2013 - 15:30
Emy:
ah wat jammer van het slechte weer!! Hopelijk voelen jullie je wel veilig met omwaaiende bomen etc. toi toi en ik duim voor jullie dat het snel beter weer wordt. -
03 Oktober 2013 - 22:21
Mark En Fanny:
Dat is ff balen zeg. dat het weer zo slecht blijft. Desondanks wel blijven genieten hoor!!! -
05 Oktober 2013 - 20:28
Wim Hijne:
Blijf jullie volgen. Alleen met dit slechte weer ff niet hahaha. Veel plezier en de groetjes WJK.
P.s. Wat een geweldige foto van die Koala beer, Kimberley riep meteen "wat een schatje".