Magnetic Island - Reisverslag uit Townsville, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu Magnetic Island - Reisverslag uit Townsville, Australië van wiwiwu - WaarBenJij.nu

Magnetic Island

Blijf op de hoogte en volg

23 Oktober 2013 | Australië, Townsville

Vandaag zijn we naar Magnetic Island geweest.
De naam is ontstaan door de 'magnetische kracht' dat het eiland had op de kompas van kapt. Cook.

Het eiland is niet zo groot. In totaal heeft het ong. 20 km verharde weg. Wij hebben het eiland verkend per scooter. Een hele leuke manier om je te verplaatsen.

Onderweg hebben we rock wallaby's en vissen gevoerd. Ook nog even gezommen in de oceaan. Dat was wel nodig, want het was de hele dag zonnig en erg warm.

Morgen trekken we verder naar Airlee Beach. Vandaaruit gaan we vrijdag 3 dagen varen met een zeilboot rond de Withsunday Islans. Hierover volgende week meer.

• 23 Oktober 2013 - 18:51

Christa:

Was nieuwsgierig en heb die eilanden even op google afbeeldingen bekeken. Nou ben ik jaloers. Wat is het daar moooooi ! En dan ook nog lekker 3 dagen daar gaan rondvaren én mooi weer én lekker warm. Echt vervelend dat je dan moet gaan zwemmen, haha. Nou geniet er maar lekker van. Groetjes

• 23 Oktober 2013 - 20:49

Ria En De Jongens:

deze vakantie hebben jullie al heel wat vervoermiddelen gehad, auto,boot,vliegtuig,scooter,camper wat is het volgende vervoer , toch geen raket naar de maan hopen wij. groetjes van Ria en de jongens.