Running out of money ??
24 Oktober 2013 | Australië, Townsville
Raakt het vakantiegeld op??
Vanochtend hadden we als ontbijt thee met een honig/noten reep. Omdat dat niet genoeg was hebben we onderweg de engelse drop opgegeten.
Dit is geen nieuw dieet, hahaha, en ook geen oproep voor donaties, maar helaas was het brood beschimmeld. Het wordt nu elke dag warmer (meer dan 30 gr ) en ook 's nacht koelt het niet veel af.
Onderweg hebben we een broodje gekocht. Dat smaakte toch wel goed.
We zijn nu onderweg naar Airlee Beach. Een lange saaie highway. Er liggen enorm veel dode wallaby's en kangoeroes langs de kant. Omdat er geen straatverlichting is, lijkt het niet prettig om hier in het donker te rijden.
Morgen met een 3 daagse boottocht naar Whitsunday Islands. Volgens velen een van de mooiste plekjes van Australië.
We hebben net een overnachtingsadres geregeld voor vandaag. Toch wel fijn om te weten waar we naartoe moeten rijden :-))
Onderweg hebben we een broodje gekocht. Dat smaakte toch wel goed.
24 Oktober 2013 - 14:06
Mark En Fanny:
hadden jullie niet een van die dode kangaroes kunnen braden aan het spit? schijnt erg voedzaam te zijn. hihihi. Wel fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. We missen je wel hoor hier in Zaandam. Veel plezier nog!! -
24 Oktober 2013 - 16:53
Betsie :
hallo luitjes jullie hebben al heel veel gezien en zo te lezen geen last van de brand fijn hoor Wat een mooie foto's hebbenjullie gemaakt en wat goed dat je een onderwater camera hebt gehuurd prachtig die vissen en het koraal zoveel kleur Willie je bent wel heel sportief opje scooter weer eens wat anders als je fiets Ik wens jullie heel veel plezier verder opje reis en blijf gezond hartelijke groetjes betsie -
25 Oktober 2013 - 10:25
Debora:
Hallo W en W,
Ja veel dode dieren langs de weg he? Dat was mij ook opgevallen toen ik in Aussie was, sneu eigenlijk.
Whitsunday Island is echt prachtig! Echt een bounty island! Lekker van genieten daar is echt mooi!
Dikke kus en knuffel